Ontwikkeling havengebied Antwerpen - Een bloeiende haven in een leefbare omgeving

Home

Over het proces

Actieprogramma

Partners

Nieuws

Publicaties

Vraag en antwoord

Contact

Nieuws > Alle nieuws


INLOOPAVOND VOOR BEWONERS OVER VERNIETIGING GRUP AZAOp woensdag 28 juni organiseerde de Vlaamse Overheid in het sluisgebouw van Kallo een inloopavond voor de bewoners van Ouden Doel, Rapenburg, Doelpolder, Doel-Centrum en Ontwikkelingszone Saeftinghe.

Naar aanleiding van de vernietiging van het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan Afbakening zeehavengebied Antwerpen (GRUP AZA), merkte de overheid dat veel bewoners vragen hebben over hun toekomst. Met deze informatiesessie kwam de overheid hieraan tegemoet.

De bewoners konden doorlopend terecht bij de Procesmanager, de Bemiddelaar Grote Infrastructuurprojecten Vlaanderen, een medewerker van Vlaamse Landmaatschappij, Afdeling Vastgoedtransacties, de gemeente Beveren en Departement Mobiliteit en Openbare Werken.

De medewerker van de Procesmanager, lichtte om 18u en 19u kort de impact toe van de vernietiging van de uitvoeringsplannen op de plannen voor de ontwikkeling van het havengebied Antwerpen.

Via deze link kun je de presentatie bekijken.© 2020 - Stafdienst, departement Mobiliteit en Openbare Werken. De modellicentie voor gratis hergebruik van de Vlaamse overheid is van toepassing op deze website : zie website vlaanderen.be voor meer info